Profile - 40e

Profile

SISTEMUL 58 x 78 mm

Sistemul constructiv cu o grosime de numai 58 mm îmbină suplețea unor ferestre fine – de bun gust, cu funcționalitatea deplină și confortul așteptat de la un produs modern. Este sistemul cu posibilitățile cele mai pronunțate privind optimizarea costurilor de achiziție.

Se recomandă în special la restaurarea clădirilor mai vechi, unde linia arhitecturală trebuie păstrată, dar nu se dorește a se renunța la beneficiile noilor tehnologii și avantajele atmosferei calde oferite de ferestrele cu rame de lemn.

Classic - 58       Retro - 58

Rustic - 58

SISTEMUL 68 x 78 mm

Acest sistem se bucură de cea mai mare răspândire, îmbinând avantajele secțiunii crescute (robustețe, izolație termică, adaptabilitatea la cerințele arhitecturale, …) cu posibilitatea optimizării costurilor de achiziție.

Classic - 68       Retro - 68

Rustic - 68

O combinație ideală îl constituie sistemul clasic de profile de lemn îmbinat cu picurător de aluminiu, sau placare exterioară completă cu aluminiu.

Bug AL - 68       Clip AL - 68

SISTEMUL 88 x 78 mm

Acest sistem, vârful de gamă, împlinește toate visele unui utilizator pretențios, bazându-se pe robustețea unui profil stabil, estetic și durabil. Sunt posibile personalizări profunde cu ajutorul diferitelor accesorii și profile ornamentale, astfel încât să devină obiectul de lux arhitectural al oricărei clădiri.

Cu un grad de transfer termic de invidiat, ferestrele cu profil de 88 mm au capacitatea de a îngloba geamuri termopan triple, ajungându-se la caracteristicile de izolație termică a unei case pasive.